De cheques werden overhandig voor het toekomstige gebouw van Hospice Issoria. (Foto: Peter Schipper.)

Restaurantweek levert 25.128 euro op

De laatste editie van de Leidse Restaurantweek heeft in totaal 25.128 euro opgebracht. De cheques werden vanmorgen door Mieke van Ulden overhandigd aan Wim de Leeuw van Vrienden van Issoria en Nathalie van Emmerik van Moedig Voorwaarts. Het geld werd bijeengebracht door verschillende meewerkende restaurants. Voor iedere gast die zij tijdens de week ontvingen doneerden zij één euro aan het goede doel. Het bedrag gaat, gelijk verdeeld, naar Hospice Issoria en manege Moedig Voorwaarts.

Audiofragment: Hidde de Meij in gesprek met aanwezigen bij overhandiging cheques.

De goede doelen kunnen het geld goed gebruiken, beiden staan namelijk voor veranderingen. Issoria verhuist binnenkort van Plantage 4 naar Burggravenlaan 11. Dit omdat het huidige pand te klein is en niet aan moderne eisen voldoet. De manege wil het voor nog meer gehandicapte mensen mogelijk maken om te kunnen paardrijden.

Dit jaar wordt de 5e editie van de Restaurantweek georganiseerd. In Leiden gevestigde instanties die in aanmerking willen komen voor een deel van de opbrengst kunnen zich tot en met 7 april opgeven. Dat kan door een brief te sturen naar FAEevents, Maresingel 4, 2316 HA Leiden of te e-mailen naar info@FAEvents.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×