Vanavond tweede editie Slag om Leiden

Vorig jaar had Zorg en Zekerheid de eer om de eerste editie van de Slag om Leiden onderdak te bieden. Vanavond gaan honderden Leidse ondernemers en bestuurders met elkaar de strijd aan bij de Leidse Studentenvereniging Minerva. De Slag om Leiden is een pittige kennisquiz. De helft van de vragen gaat over Leiden, voor de andere helft is een flinke dosis algemene kennis onontbeerlijk. Organisator Thijs Hemmes wil over die vragen eigenlijk helemaal niks kwijt, maar na enig aandringen zegt hij dat deelnemers er goed aan doen de lengte van Leidse straten uit hun hoofd te leren.

Audiofragment: Chris de Waard blikt met Thijs Hemmes vooruit op de tweede editie van de Slag om Leiden.

De opbrengst gaat net als vorig jaar naar Hospice Issoria. In 2012 was dat 20.000 euro, dit jaar wordt dat bedrag zeker overtroffen. Er zijn fors meer deelnemers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×