Ex-prof nieuwe voorzitter FC Boshuizen

Ex-prof Houssin Bezzai is dinsdagavond benoemd als voorzitter van FC Boshuizen. Bezzai volgt Siem van der Ham op. De voormalig profvoetballer wil bij Boshuizen iets moois opbouwen. Hij vindt het een eer dat de club hem vroeg voor het voorzitterschap te gaan en denkt dat er veel mensen zijn die mee willen helpen de club naar een hoger niveau te brengen.

Ondanks zijn gebrek aan ervaring met bestuurlijke werkzaamheden ligt zijn dagelijkse werk wel in dezelfde lijn. ‘Ik heb veel contacten in de voetbalwereld, begeleid profvoetballers en doe sociaal-maatschappelijke activiteiten bij profclubs.’ Met die ervaring wil hij het plezier voor de vrijwilligers bij Boshuizen weer terugbrengen en het imago van de club opvijzelen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×