Mode & Dans tijdens Verrassend Winkelweekend

Het aanstaande Verrassend Winkelweekend, dat plaatsvindt op 23 en 24 maart, staat in het teken van ‘Fashion & Dans’. Tijdens wervelende modeshows worden de nieuwste voorjaar- en zomertendensen geshowd in De Waag, die dat weekend wordt omgetoverd tot ‘House of Fashion’. Het winkelend publiek wordt op diverse locaties verrast met dans, van klassiek ballet tot Tango en Cubaanse Salsa.
Zaterdagmiddag wordt in het Kijkhuis door het Leids FilmFestival een ware ‘Zoolander-party’ gehouden. Wie bij de deelnemende winkels van de modeshow heeft geshopt, kan op vertoon van de kassabon de comedy over de modewereld bekijken voor €2,50.
In een aantal etalages zijn de poppen vervangen door levende modellen, die voorlezen, dansen of een toneelstukje spelen. Genoeg te beleven dus, het volledig programma is te vinden op: www.leiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×