Informatieavonden over bekkenbodemproblemen bij Diaconessenhuis

Op woensdag 27 maart organiseert het bekkenbodemteam van het Diaconessenhuis een informatieavond voor mensen met bekkenbodemklachten die meer willen weten over de behandelmogelijkheden. Een uroloog, gynaecoloog, bekkenfysiotherapeut en maag-, darm-, leverarts verzorgen korte informatieve presentaties. Er is daarna gelegenheid om vragen te stellen. Ook mensen die geen patiënt van het Diac zijn, zijn welkom in het Auditorium van het ziekenhuis. De avond begint om 20.00 uur. Aanmelden kan via nvanasch@diaconessenhuis.nl. Meer informatie over het bekkenbodemspreekuur staat op www.diaconessenhuis.nl/bekkenbodemspreekuur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×