Foto: Emile van Aelst, archief Sleutelstad.nl

Kaarten Schemerstad 2013 nu al te bestellen

Op 24 en 25 mei gaat de vierde editie van Schemerstad weer van start met een fantastisch theaterprogramma te zien op en langs de Leidse wateren. Het evenement wordt gehouden in het kader van de Cultuurweken Leiden, die onlangs omgedoopt werden naar de naam ‘Signatures’. Twee theatermakers van vorig jaar geven opnieuw acte de présence vergezeld van drie nieuwe groepen. Schemerstad krijgt dit jaar een Russisch tintje, omdat de Poëziemanifestatie in het teken van Rusland staat. Kaarten voor het bijzondere evenement zijn nu al te bestellen op www.schemerstad.nl waar ook het volledige programma te vinden is.

Schemerstad wordt georganiseerd door ProKwadraat en mogelijk gemaakt door onder andere het Cultuurfonds Leiden, Leiden Marketing, de gemeente Leiden, het Prins Bernard Cultuurfonds, Groepswijzer.nl en de Leidse Rederijen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×