Studenten ROC ID College klussen in kader van NLdoet

Vandaag en morgen wordt er overal in ons land vrijwillig geklust in het kader van NLdoet. Zo kamde Koningin Beatrix de pony’s en ezels van een kinderboerderij, de cast van Soldaat van Oranje stak de handen uit de mouwen in verpleeghuis Overrhyn en studenten ROC ID College Rapenburg verpotten vleesetende planten in de Hortus en ruimden de rekwisieten op bij theatergroep Fields of Wonder. Vorig jaar deden er landelijk 300.000 mensen mee. Docente Alexandra Nieulant: “ Ondanks de sneeuw gingen de studenten vandaag zeer enthousiast op pad. Het verpotten van de vleesetende planten was spannend om te doen. Het ging, na goede aanwijzingen, prima! Daarnaast hebben ze ook gesnoeid en schoongemaakt. Het was een nuttige en leerzame dag”. (Foto: PR.)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×