Leidsche Mondialen verfraaien Happietaria

Op 8 april opent restaurant Happietaria weer de deuren voor heerlijke diners waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Het tijdelijke restaurant, dat belangeloos gerund wordt door studenten, heeft dit jaar een locatie gevonden in Buurtcentrum ’t Spoortje aan de Bernhardkade. De activiteiten van het buurthuis zijn beëindigd en worden straks voortgezet op de nieuwe locatie in Het Gebouw. Het pand staat dus leeg en is prima geschikt om tot 27 april als restaurant te dienen. Vrijwilligers en leden van de Pandcommissie zijn druk in de weer met de inrichting en opknappen van de grote zaal. Kunstenaars van collectief De Leidsche Mondialen verfraaien de kale muren met een mooie wandschildering. Meer info: www.happietarialeiden.nl (Foto: Jacqueline Borg)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×