Wat verbeeld jij je wel? Speeddaten tijdens de Week van de Psychiatrie

In de Week van de Psychiatrie gaat het over stigma’s. De vooroordelen van de ander en het idee bij mensen zelf dat ze niks kunnen, want ze zitten immers in de psychiatrie. GGZ Informatiepunt Holland Rijnland organiseert op dinsdag 19 maart een speeddate.

Audiofragment: Claudie Schreurs over Week van de Psychiatrie

Iedereen die meer wil weten over de psychiatrie en wat psychische klachten met je leven doen, kan die avond in gesprek met ervaringsdeskundigen. Doel is een open gesprek over ervaringen en vooroordelen. De bijeenkomst is op dinsdag 19 maart in het GGZ Informatiepunt aan de Hooigracht 12-14 en begint om 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur. Aanmelden is gewenst en kan via info@ggz-informatiepunt.nl of via 071 5147420 (tussen 10.00 en 14.00 uur).

De Week van de Psychiatrie is van 18 tot en met 24 maart en het thema is Stigma. Het gaat daarbij om het beeld dat mensen hebben van de psychiatrie, verslavingszorg en maatschappelijk opvang. Stigmatisering is overal. Mensen met psychiatrische problemen stuiten vaak op onbegrip en vooroordelen.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×