Nog enkele plaatsen vrij bij EHBO-cursus voor ouders

Tand door de lip, schaafwond op de knie, een verbrande hand of vingers tussen de deur. Wat is de beste actie? Zalf, water, pleister of een drukverband? Wanneer ga je naar de dokter? Tijdens de cursus EHBO voor ouders komt het allemaal aan bod. En ook hoe je ongelukken kunt voorkomen. Want dat is natuurlijk altijd de beste oplossing.
Donderdag 21 maart begint er een nieuwe EHBO-cursus voor ouders van Huschka in het Opleidingscentrum aan de Draadbaan 37-37a in Leiderdorp. Bel voor informatie en om je aan te melden naar (071) 58 93 062.
Luister hier terug naar Karin Abspoel van Huschka in de uitzending van Nieuws071 van 6 maart 2013.

De cursus duurt drie avonden. Wie verzekerd is via Zorg en Zekerheid kan de kosten (deels) terugkrijgen. Kijk voor meer informatie op www.huschka.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×