De fototentoonstelling hangt de komende weken in LVC, daarna verhuist hij naar andere poppodia (Foto's: Wouter Keuris)

Fototentoonstelling in LVC: dubbelportretten van langharige mannen

Portretfotograaf Wouter Keuris houdt van contrasten. Vandaar een serie dubbelportretten van mannen uit de wereld van metal met het bijbehorende lange haar, leren kleding, tatoeages en dergelijke. En dan op de andere foto in een heel andere outfit en met een andere uitstraling. Voor deze bijzondere serie keek hij eerst rond in zijn eigen kennissenkring. Na de eerste foto’s op Facebook kwamen de aanmeldingen vanuit het hele land. “Ik ben specifiek op zoek naar mannen met lang haar die in hun dagelijks leven en werk er heel anders uitzien dan hun alter ego’s die in een metalband spelen.” Zo zijn er tweeluiken van de doktersassistent die haar tot over de billen heeft en dat op het podium vrijelijk laat zwieren, de advocaat die doordeweeks in toga met witte bef rondloopt en de souschef die in het uniform van de keukenbrigade is gefotografeerd. De komende weken te zien in LVC. Voor wie meer wil weten, neem contact op met fotograaf Wouter Keuris of kijk op www.wouterkeuris.nl.  

Audiofragment: Wouter Keuris over zijn dubbelportretten van langharige mannen.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×