(Foto: Tim Juffermans)

Deel 4 over kunstcentrum Haagweg4: Tim Juffermans

Tim Juffermans wil graag van zijn kunst leven, tekenen voor een krant en exposeren in het Stedelijk. En als het Museum of Modern Art uit New York zou bellen, is dat de ultieme droom. Vooralsnog deelt Juffermans, ook bekend als Timit, een kelder-atelier in kunstcentrum Haagweg4. “Niet alleen vanwege het geld. Ik vind het ook heel inspirerend dat je hier omringd wordt door andere mensen die mooie dingen maken. Ik ben een tekenaar, daar komt alles uit voort. Gewoon nog met papier en potlood. Later werk ik dat dan soms wel uit op een computer.” Naast vrij werk heeft Tim Juffermans een eigen ontwerpbureau Studio 071. “Ik maak logo’s, huisstijlen, posters. Van alles eigenlijk.” In 2008 studeerde hij af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Audiofragment: Tim Juffermans praat over zijn werk in deel 4 van de reportageserie over Haagweg4

Luister zaterdag 23 maart naar het laatste deel van de reportageserie over Haagweg4 in Cultuur071. Het wekelijkse cultuurmagazine op de radio, te horen via 93.7 FM, 102.4 op de kabel of via de live stream op www.sleutelstad.nl tussen 10.00 en 12.00 uur.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×