Tweedaagse zomercursus ‘Plezier op school’

Voor aanstaande brugklassers die op de basisschool zijn gepest of problemen ervaren in het contact met leeftijdsgenoten, organiseert GGZ Kinderen en Jeugd Rivierduinen ook dit jaar weer de tweedaagse zomercursus `Plezier op school’. Het doel ervan is de jongeren te helpen om met meer plezier en meer zelfvertrouwen naar het middelbaar onderwijs te gaan. Tijdens deze tweedaagse cursus komen de jongeren in een groep met leeftijdsgenoten die ook voor het eerst naar de middelbare school gaan. Er wordt aandacht besteed aan het contact leggen met anderen. Ook moeilijke situaties, zoals omgaan met pesterijen, komen aan bod. In Leiden wordt de cursus twee keer gegeven, namelijk in de week van 19 augustus en in de week van 26 augustus. Aanmelden kan tot 1 juni via preventie@ggzkinderenenjeugd.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×