Inloopochtend MS in Rijnland Ziekenhuis

Op donderdag 28 maart vindt er in het Rijnland Ziekenhuis een inloopochtend voor mensen met MS plaats. Het ziekenhuis organiseert deze bijeenkomst samen met de regionale afdeling van de Multiple Sclerose Vereniging Nederland. Bij Multiple Sclerose, kortweg MS, werken bepaalde lichaamsfuncties niet meer optimaal. Hierdoor kunnen klachten ontstaan, zoals: verlammingen, geheugenstoornis, slecht zien en vermoeidheid. De ziekte verloopt bij iedereen anders en kan zeer ingrijpend zijn voor zowel de persoon zelf als voor de mensen in zijn of haar omgeving. Tijdens de informatieochtend kunnen patiënten, hun naasten en andere geïnteresseerden bij vrijwilligers van de vereniging terecht voor informatie. Ook is er ruimte voor het delen van kennis en ervaringen. De ochtend duurt van 10.00 tot 12.00 uur en vindt plaats in restaurant Santé. Aanmelden is niet nodig.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×