Opnieuw verdachten winkeldiefstallen aangehouden

Twee mannen van 28 en 32 jaar uit Bosnië en Herzegovina zijn woensdag 20 maart aangehouden op verdenking van diefstallen bij verschillende winkels in de Leidse binnenstad.

Een beveiligingsmedewerker liep rond 12.45 uur op de Haarlemmerstraat achter een man aan, die vermoedelijk een geprepareerde tas bij zich had. Onderweg liet hij de inhoud van de tas zien aan een man die stond te wachten. Samen liepen ze naar een auto, die geparkeerd stond op de Oude Singel. Daar gooide één van de mannen de tas leeg op de achterbank. De beveiligingsmedewerker belde daarop de politie.

Agenten vonden in de auto twee geprepareerde tassen en een groot aantal nieuwe portemonnees, kledingstukken en cosmetica-artikelen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De twee mannen zijn daarop aangehouden. De politie onderzoekt waar de goederen vandaan komen.
 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×