Reacties op de inpassing van de Rijnlandroute

Audiofragment: Gisteren maakte de provincie de definitieve inpassingsplannen voor de Rijnlandroute bekend. Vandaag spraken we in de uitzendning van Nieuws071 op Sleutelstad 93.7 FM met voor- en tegenstanders.

Aan het woord komen Henk Osinga van de Wijkraad Stevenshof, Hans Pieters van de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder, de bewoners van het buurtschap Tienhuizen dat gesloopt wordt en Maaldrift-bewoner Fred Holvast die vrijwel zeker ook zijn huis verliest. Ook schoof Wilbert van der Post aan, deze laatste Leidse melkveehouder boert in de Oostvlietpolder en krijgt een snelweg in zijn weiland. Verder reacties van VVD-raadslid Frederik Zevenbergen, GroenLinks-fractievoorzitter Pieter Kos en CDA-fractievoorzitter Patrick Meijer.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×