Aanmelden voor jubileum-reis naar zusterstad Toruń

De stedenband tussen Leiden en de Poolse stad Toruń bestaat dit jaar 25 jaar. In de komende herfstvakantie organiseert de stichting Stedenband Leiden-Toruñ voor de vijftiende keer een busreis voor Leidenaaren naar deze Poolse stad. Uit eerdere reizen zijn diverse contacten tussen Leidse en Poolse verenigingen en groepen voortgekomen. Ook deze herfst kunnen sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, scholen en andere groepen en individuele personen mee. Tijdens het bezoek aan Toruń zijn er groepsactiviteiten, zoals een receptie en excursies. De reis duurt van dinsdag 22 oktober tot zondag 27 oktober. Hoewel dit nog ver weg lijkt, kunnen belangstellenden zich nu al aanmelden. Dat kan tot 15 mei via greet.dusseldorp@hccnet.nl. In september vindt een informatiebijeenkomst voor de deelnemers plaats. Voor de busreis wordt een bijdrage van € 135 gevraagd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×