Longpunt Leiden in teken van “coping”

Aanstaande woensdag vindt de volgende bijeenkomst van het Longpunt Leiden plaats. In deze bijeenkomst staat “Coping” centraal. Met Coping worden de verschillende manieren bedoeld waarop mensen omgaan met het hebben van een chronische aandoening. Een patiënt kan zich uiten in een slachtofferrol of juist doen alsof er helemaal geen sprake is van een longaandoening. Tussen deze twee uitersten bevinden zich ook nog allerlei varianten. Marja Pfauth, longverpleegkundige bij Activite, gaat tijdens de bijeenkomst in op de diverse copingstijlen. De middag vindt wederom plaats in Zorgcentrum de Robijnhof en begint om 14.30 uur. De toegang is vrij voor alle geïnteresseerden. Aanmelden is niet nodig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×