Kunstveiling in Van Wijckerslooth voor het goede doel

Wie op zoek is naar een schilderij of ander kunstvoorwerp en meteen iets aan een goed doel wil bijdragen, kan op maandag 22 april terecht bij verpleeghuis Van Wijckerslooth. Marente organiseert daar dan een veiling van schilderijen en kunstvoorwerpen, die geschonken zijn door kunstenaars uit Oegstgeest en omgeving. De stukken zijn vanaf maandag 15 april in het verpleeghuis te zien. Vanaf dan kan ook een schriftelijk bod worden gedaan. De veiling begint een week later om 19.00 uur in de grote zaal. Met de opbrengst van de veiling worden tijdens de zomervakantie van de bewoners van Rustenborch, Hofwijck en Van Wijckerslooth uitstapjes en activiteiten gefinancierd. De vakantie zelf, een kort verblijf in de Kempen, is mogelijk gemaakt dankzij een royale gift. In totaal gaan er vier groepen van 40 bewoners naar Brabant. Wie een kunstwerk wil doneren of op zoek is naar meer informatie over de veiling, kan mailen naar annemieke.tiggelman@marente.nl.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×