Winkel Kwekerij De Groene Cirkel in nieuw jasje

De winkel van kwekerij De Groene Cirkel is in een nieuw jasje gestoken. Het pand is gerenoveerd en uitgebreid. Hoewel de nieuwe winkel al open is, heeft de officiële opening nog niet plaatsgevonden. Op donderdag 18 april zijn belangstellenden tussen 13.00 en 15.00 uur welkom bij het openingsfeest. De winkel is te vinden aan Zwaluwlaan 2, op het terrein van Rivierduinen. Wie op zoek is naar biologische groente en fruit, honing, reformproducten, vazen, kaarsen of speelgoed, kan er van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur terecht. Binnenkort zijn er ook weer bloemen en planten te koop. Kwekerij De Groene Cirkel van GGZ Leiden Rivierduinen biedt mensen met een psychiatrische achtergrond een zinvolle dagbesteding of een eerste stap in de richting van werk in de samenleving. De winkel van de kwekerij is te bereiken via Endegeesterstraatweg 5 of het wandelpad vanaf de Nachtegaallaan.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×