Stedelijk Gymnasium naar Slim.nl NK Schoolschaken

Twee teams van het Stedelijk Gymnasium hebben zich gekwalificeerd voor de finale van het Slim.nl NK Schoolschaken. Volgende week reizen ze af naar Science Center NEMO in Amsterdam voor de spannende eindstrijd. De Leidse teams zijn gekwalificeerd via het internetplatform PlayChess. Ook in Amsterdam zullen de teams via internet tegen elkaar schaken. De finalisten uit twee categorie├źn, bestaande uit een gesloten poule van zes teams, gaan strijden om de felbegeerde titel in rondes van ongeveer 15 minuten. Elk team krijgt twee tafels toegewezen op een speciale locatie in het gebouw van NEMO. Opvallend is dat de wedstrijdlocaties zich zowel tussen de attributen als tussen het publiek afspelen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×