Nieuwe site brengt economisch nieuws uit Leiden

Het brengen van achtergrondverhalen met economisch nieuws als speerpunt. Dat wil de nieuwe website Leiden.nu gaan brengen. De site wordt aanstaande woensdag officieel gelanceerd bij Nieuwe energie met onder andere een paneldiscussie over ‘de Leidse media van nu en morgen’.

Audiofragment: Aart van Bochove en Peter Duijvestein over het doel van Leiden.nu.

De Stichting Leiden.nu wil zich met de site vooral richten op het hoger opgeleide deel van de bevolking. “Geen spectaculiare nieuwtjes, maar het hoe en waarom achter het essentiële nieuws,” aldus voorzitter Peter Duijvestein. “Met mogelijk een gouden toekomst omdat we in een gat zijn gevallen, maar eigenlijk liever nog een toekomst waarin we overbodig worden omdat andere media deze behoefte vervullen.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×