Documentaire over PvdD bij Buddha’s

Op vrijdagavond 26 april is in restaurant Buddha’s aan de Botermarkt een documentaire over de Partij voor de Dieren te zien. De film, genaamd `de Haas in de Marathon’, is gemaakt in opdracht van de Nicolaas G. Pierson Foundation en blikt terug op de eerste tien jaar van de partij en de manier waarop zij politiek bedrijft in Nederland. Filmmaker Joost de Haas neemt de kijker mee naar de bewogen oprichting van de Partij voor de Dieren tot het moment dat zij zetels veroverde in het parlement en uitgroeide tot een haas in de marathon. Voorafgaand aan de film zal Tweede Kamerlid Esther Ouwehand een inleiding geven. Na afloop kan het publiek met haar in gesprek. De avond begint om 19.30 uur en is vrij toegankelijk. Een plaats reserveren kan via leiden@partijvoordedieren.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×