Reünie Stichting de Kinderkring

Stichting de Kinderkring bestaat in 2013 30 jaar en wil die mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt er op vrijdag 19 april een reünie georganiseerd. Alle oud-vrijwilligers en hulpkrachten zijn vanaf 19.00 uur welkom in het atrium van de Sterrentuin. Waarschijnlijk is ook de burgemeester aanwezig. Stichting de Kinderkring is een ontmoetings- en informatieplaats voor ouders en hun kinderen. Er worden regelmatig informatieve koffieochtenden voor hen georganiseerd. Gedurende het hele jubileumjaar zal de Kinderkring op verschillende momenten feestelijke evenementen organiseren. De reünie is de opening van het jubileum. Aanmelden kan via acwijers@casema.nl.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×