Mensen die informatie over Rosalie hebben of weten waar ze nu is, worden verzocht om contact op te nemen met de politie Den Haag via telefoonnummer 0800-6070.

Meisje van 15 al tien dagen vermist [update: meisje terecht]

De 15-jarige Rosalie wordt al sinds 31 maart vermist.Ze liep die dag weg vanaf haar verblijfadres in Leiden. De politie roept nu de hulp van het publiek in. Rosalie heeft donkerbruin haar met blonde strengen, vermoedelijk gedragen in een knot. Op de dag van haar verdwijning droeg zij een spijkerlegging, een zwart Adidas vest met gouden strepen, een korte auberginekleurige jas met ceintuur en beige bontkraag en lichtbeige hoge laarzen. Rosalie is in bezit van een D&G tas. Rosalie is 1.70 meter lang.

Update: Rosalie is terecht. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×