Vanavond gratis ijsjes bij Happietaria Leiden

Vanavond deelt Ben & Jerry’s gratis ijsjes uit bij Happietaria. Het studentenrestaurant in de Bernhardkade won een ‘Free Cone Day’ en vanavond neemt zij die in ontvangst. Afgelopen weken kon er per provincie worden gestemd op wie de prijs het meest verdiende. In Zuid-Holland kwam Happietaria aan de bus. De gratis ijsjes zullen uitgedeeld worden van 20.00 tot 21.30 en ze zijn voor iedereen. Van te voren een hapje eten is nog mogelijk: reserveren kan via deze link.

Happietaria is een restaurant gerund door studenten, die de komende weken zal draaien in het oude gebouw van ’t Spoortje. De opbrengst gaat naar het goede doel, namelijk een waterproject in Afghanistan. Gisteren werd het restaurant officieel geopend door ChristenUnie-leider Arie Slob.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×