(Foto: Website Glossy Jesus)

Band Glossy Jesus cancelt optredens

De Leidse popgroep Glossy Jesus moet alle optredens voor onbepaalde tijd aflasten. De 28-jarige zanger/gitarist Maarten van den Hoonaard is opgenomen in het LUMC na een verkeersongeluk afgelopen zondag op de Breestraat. Onderweg naar de bioscoop werd hij bij het oversteken geschept door een auto.

Van den Hoonaard liep hierbij een dubbele open botbreuk in zijn onderbeen op. Ook brak hij zijn rechter elleboog en hand en liep hij een hoofdwond op. De verwachting is dat hij op termijn volledig zal herstellen maar de breuk in zijn hand vergt absolute rust. De botjes tussen zijn duim en wijsvinger spelen een hoofdrol bij een aantal gitaartechnieken.

Reeds verkochte kaarten blijven geldig voor nog te bepalen data. Wie zijn geld echter terug wil kan een verzoek om restitutie richten aan info@glossyjesus.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×