Sinta Wullur, foto: Nils Andriessen.

Opzwepende muzikale caleidoscoop door Chameleon

Muziekpodium De X organiseert op zaterdag 20 april een zeer speciaal concert met de groep Chameleon. Centraal staat de voormalige Indonesische toondichteres des vaderlands Sinta Wullur met haar gamelanklavier. Daarnaast spelen de virtuoze Turkse percussionist Alper Kekec, de aanstekelijk swingende Debby Korfmacher (m’ bira, zang) en geluidskunstenaar Martin Rascher op synthesizer, samples. Deze multiculturele combi zorgt voor een opzwepende muzikale caleidoscoop. Het optreden vindt plaats in de QBus (aanvang 21.00 uur) en wordt georganiseerd in samenwerking met Music:World Series.
Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.de-x.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×