Met een keer bellen verrichtte wethouder De Haan vrijdagmiddag een dubbele opening. Die van de tijdelijke galerie Handmade Art aan de diamantlaan 174/D en die van herstelwerkplaats MORS fietsen even verderop aan de Granaatplein 66. (Foto: Chris de Waard).

Galerie en leerwerkbedrijf openen deuren

Vanmiddag heeft wethouder De Haan een dubbele opening verricht in De Mors. Bij het gebouw Trisor opende hij de tijdelijke galerie Handmade Art voor Leidse amateurkunstenaars en een fietsenherstelbedrijf dat als leerwerkplek gaat fungeren. Zo kwamen twee onderdelen van zijn portefeuille samen: Werk en cultuur.

Audiofragment: Wethouder De Haan en activiteitenbegeleider Corine Keylard van Movens Leiden over de twee nieuwe projecten van Rivierduinen.

Beide initiatieven zijn van Movens Leiden, een onderdeel van Rivierduinen, maar er doet een hele serie partners aan mee. Zo stelt Portaal de ruimte beschikbaar en droeg het Druckerfonds financieel bij aan deze vorm van kunst in de wijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×