Heiwerkzaamheden Hofje van Rhijnwaeter begonnen

Deze week is begonnen met de heiwerkzaamheden van het Hofje van Rhijnwaeter, een deelplan in de nieuwbouwwijk van Oegstgeest aan de Rijn. Na de heiwerkzaamheden kan het eerste deel van de zestien hofwoningen die vorig jaar in de verkoop gingen, gebouwd worden. Deze huizen, waarvan er nog een paar niet verkocht zijn, worden naar verwachting nog dit najaar opgeleverd.

De nieuwbouwwijk Oegstgeest aan de Rijn is omgeven door groen en water. De woningen zijn ontworpen door vier verschillende architecten. In totaal komen er ca. 193 koopwoningen. Dat zijn zowel vrijstaande als twee-onder-één-kap- en rijwoningen. Een deel daarvan ligt aan het water. Meer informatie staat op www.rhijnwaeter.nl.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×