Vreewijker kunstroute omvat veertig locaties

Veertig creatieve bewoners in Vreewijk zetten zondag 21 april hun deuren open voor het publiek. Van 12.30 tot 17.00 uur kan iedereen kennismaken met kunst en cultuur uit de eigen wijk. Kijken naar kunst, luisteren naar muziek en gedichten en passant je buurt- en stadsgenoten op een andere manier leren kennen. De Vreewijker kunstroute wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. De deelnemende panden zijn herkenbaar aan de banier ‘Vreewijker kunstroute’.

 

Tekenen, schilderen, aquarelleren, boetseren, beeldhouwen, fotograferen, muziek maken, zingen en gedichten. Het aanbod is divers, van zowel professionele makers als bevlogen amateurs. De Vreewijker kunstroute voert langs veertig werk- en expositieplekken in de wijk. Kijk voor meer informatie op www.vreewijk.wordpress.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×