Jongen opgepakt voor vernieling en openbare dronkenschap

Een man die vrijdag zijn hond uitliet, heeft een 17-jarige Leidenaar betrapt die zich uitleefde op spullen van anderen. De man liep met zijn hond over de lange Lijsbethsteeg en zag in het voorbijgaan dat de jongen daar stil bleef staan bij een auto. Toen hij een harde klap hoorde, keek hij om en zag hij de jongen met een fiets slepen. Omdat hij wist dat dat de fiets van één van zijn buren was, sprak hij de 17-jarige aan. Deze reageerde agressief en zette de fiets neer. Daarna trapte hij tegen de spiegel van een geparkeerde auto en rende weg. De inmiddels gewaarschuwde politie, hield hem op het Klooster aan op verdenking van het vernielen van twee autospiegels en openbare dronkenschap.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×