Vrouw breekt arm bij brute beroving

Een 74-jarige vrouw heeft zaterdag haar arm gebroken, toen zij werd beroofd van haar tas. De Voorschotense stapte rond 21.00 uur in Den Haag op de trein naar haar woonplaats. Tegelijk met haar, stapten ook drie mannen in. Zij volgden de vrouw toen ze in Voorschoten uitstapte en liepen achter haar aan over de Rouboslaan en de Wijngaardenlaan, naar de Juliana van Stolberglaan. Daar werd ze vanuit het niets door de drie beroofd. Er werd zo hardhandig aan haar tas getrokken dat de vrouw viel en haar arm brak. Het drietal ging er vandoor over de Juliana van Stolberglaan. De daders zijn alledrie tussen de 25 en 30 jaar oud en hebben een licht getinte huidskleur. Ze hadden donker haar en donkere ogen. Wie meer informatie over de beroving heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×