Leids stel steelt lego in Leidschendam

Gistermiddag is een Leids stel opgepakt, wegens diefstal van lego. De 25-jarige vrouw en 32-jarige man, liepen rond 14.15 uur tegen de lamp, toen ze een grote doos lego stalen uit een warenhuis in winkelcentrum de Leidsenhage in Leidschendam. In hun auto lagen nog meer dozen met lego en het tweetal verklaarde aan de beveiligers van de winkel, dat ook die niet afgerekend waren. De twee werden overgebracht naar het politiebureau. Rechercheurs ontdekten op internet dat de vrouw op grote schaal in lego handelt. In haar huis vonden ze nog een groot aantal dozen met het speelgoed, die in beslag genomen zijn. Het tweetal zit vast en krijgt een proces-=verbaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×