Minister Bussemaker op bezoek bij Hogeschool Leiden

Gisteren bracht minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een werkbezoek aan Hogeschool Leiden. Tijdens het bezoek kreeg de minister inzicht in het praktijkgericht onderzoek dat binnen de hogeschool en in het bijzonder in de centres of expertise wordt uitgevoerd. Ze kreeg onder meer een presentatie van het Genomicscentre, en werd rondgeleid in het TopLab van Hogeschool Leiden. Het werkbezoek werd afgesloten met de ondertekening van het convenant Praktijkgericht onderzoek op hogescholen. Het convenant tussen OCW, NWO en de partners van de Stichting Innovatie Alliantie heeft als doel praktijkgericht onderzoek dat door het HBO plaatsvindt structureel in te bedden in de algemene, nationale  kennisinfrastructuur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×