Leren over Leven in Boerhaave

Vandaag werd de Vriendendag van Technolab Leiden gehouden in Museum Boerhaave. Ben Schippers van Technolab overhandigde het projectplan ‘Leren over Leven: Life Science in Leiden’ aan wethouder Frank de Wit. Het project is een samenwerking tussen scholen, LUMC, museum Boerhaave, Naturalis en lifescience om leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs actief kennis te laten maken met Life Sciences. De wethouder drukte als openingshandeling van de Vriendendag op een zeer speciale knop en werd ‘besmet’ met het ‘nieuwsgierigheidsvirus’ dat zich snel over de Sleutelstad kan verspreiden, want: “Nieuwsgierigheid is de bron van alle kennis.” Ook de gemeente stimuleert en ondersteunt het initiatief. (Foto’s: J.P. Kranenburg.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×