Er komt geen brug over de Maresingel, ook niet tijdelijk

De raadsleden Monique van Sandick (CDA) en Jeffrey van Haaster (D66) zijn heel stellig: er komt geen brug over de Maresingel ter hoogte van de Marelandschool. Het terrein rondom de opvang voor daklozen en verslaafden in de Nieuwe energie moet worden gesaneerd. Dat is een goede zaak. Opvang voor verslaafde dak- en thuislozen is dat ook. Maar dat elke dag 60-80 verslaafden min of meer via het schoolplein van het Mareland de opvang zouden moeten bereiken is een brug te ver. Schooldirecteur Willem de Koning trok aan de bel en inmiddels is de Leidse gemeenteraad tegen dit plan van het gemeentebestuur. Bij de behandeling in de raad zal een dergelijk voorstel geen schijn van kans hebben. En Monique van Sandick heeft ook nog een standje voor de wethouder in petto.

Audiofragment: Monique van Sandick (CDA) en Jeffrey van Haaster (D66) zijn het roerend eens, er komt geen brug bij de Marelandschool 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×