Rabo-directeur: "De kracht van de stad is de stad"

Afgelopen dinsdagavond organiseerde D66 Leiden een politiek café over de economische kracht van Leiden. Waarin blijkt Leiden uit en wat kan en moet er beter waren vragen waarop de partij antwoord hoopte te krijgen. In het panel onder andere directeur René de Jong van de Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest die vond dat Leiden eigenlijk al heel veel heeft. “We moeten het alleen veel beter vertellen. In de regio, nationaal en internationaal. De gemeente moet faciliteren en verder vooral niet teveel doen. Dan pakt de markt een hoop zaken zelf wel op”.

Audiofragement: Chris de Waard sprak na afloop van de discussie met Robert Strijk (wethouder Economische Zaken) en Rabo-directeur René de Jong.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×