Singelloop live te volgen op Sleutelstad

0

Sleutelstad zal morgen direct na het nieuwsprogramma, Nieuws071, om zes uur starten met een extra Sport071 uitzending. Dit in verband met de 38e Singelloop. Vanaf zeven uur wordt er verslag gedaan vanaf de singels door sportverslaggever Jerõme van Donk. In de studio zullen Marc Wonnink en Olivier Bakker de laatste informatie en achtergronden bieden afgewisseld met muziek.

Audiofragment: Hidde de Meij in gesprek met Vincent Mensen die vorig jaar als tweede finishte bij de Singelloop. Dit jaar hoopt hij als eerste over de meet te komen.

De uitzending loopt door tot het einde van de loop waarna het jongerenprogramma Sleutelstad Op Stap tot twaalf uur te horen is. De uitzending is te volgen in de Leidse regio via 93.7fm, 102.4 kabel en op internet via stream.sleutelstad.nl.

Delen
LeidenWalk

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.