Informatiebijeenkomst CVA-patiënten

Mensen die een beroerte hebben gehad, ook wel CVA genoemd, zijn op zaterdag 25 mei welkom bij het Rijnlands Revalidatie Centrum. Daar vindt tussen 13.00 en 16.30 uur een informatiemiddag plaats. Er worden lezingen gegeven, is een informatiemarkt en wie wil gaan sporten, kan in de sporthal van het revalidatiecentrum, verschillende sportclinics volgen. OP de informatiemarkt kunnen bezoekers meer te weten komen over hulpmiddelen, dagbesteding en vakanties. De lezingen gaan over vermoeidheid, en over de veranderende rol van CVA-patiënten in hun eigen gezin, maar ook in de maatschappij. Sporten waarmee de bezoekers onder begeleiding kennis kunnen maken, zijn onder meer golf, tafeltennis en roeien. Deelname aan de informatiemiddag kost €10 per persoon. Wie deel wil nemen aan de sportclinics of een lezing bij wil wonen, moet zich van te voren aanmelden. Het aanmeldformulier staat op www.rrc.nl/over-rrc.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×