Jonge milieuhelden gekozen

Gisteren werden in het gemeentehuis van Leiderdorp de winnende scholen gekozen tijdens de finale van de milieu-ideeënwedstrijd van de ‘Milieubende. Na een toneelstukje en een workshop ‘Hoe wordt ik milieuheld’ werden de prijzen voor de beste ideeën uitgereikt door Derk Eskes, directeur omgevings diensr Zuid-Holland, die ook de presentatie verzorgde. De eerste prijs ging naar de Hofdijckschool (Groep 8) uit Oegstgeest, de tweede naar de Lucas van Leyden School locatie de steeg (Groep8) Leiden met als gastdocent Diederik Samsom en een gedeelde derde prijs was voor de Schakel uit Leiderdorp (Groep 7) en Het Kompas (Groep 8) uit Voorschoten. De leerlingen brachten goede plannen naar voren voor het milieu nu en in de toekomst. De kids werden gefeliciteerd door de wethouders uit hun woonplaats. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×