Jarige Stichting de Kinderkring houdt reünie

Afgelopen vrijdag hield Stichting de Kinderkring een bijzondere reünie in verband met haar 30-jarig bestaan. Burgemeester Layla Driessen opende de feestelijkheden, waar onder andere oude en nieuwe vrijwilligsters aanwezig waren. De stichting is in 1983 ontstaan en heette voorheen Spel- en Opvoedhuis De Kringloop. Het doel is om vereenzaming van vrouwen met jonge kinderen tegen te gaan. Hiertoe organiseert zij koffieochtenden voor ouders en kinderen van 0 tot 3 jaar. Jonge moeders kunnen hier hun ervaringen delen en informatie krijgen over het ouderschap, opvoeding, spelen en speelgoed. Daarnaast is er allerlei leuk tweedehands speelgoed te koop. De reünie vond plaats in het atrium van sociaal cultureel centrum ‘De Sterrentuin’. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×