Meisjes bedreigd met vuurwapen

Drie meisjes zijn zaterdag bij de Leidse Hout met een vuurwapen bedreigd. Ze liepen rond 01.00 uur op straat, toen twee jongens die op de fiets waren, hen aanspraken. Plotseling pakte één van hen een vuurwapen en bedreigde het drietal ermee. De jongens beroofden één van de meisjes van haar mobieltje en gingen er vandoor. Beide daders waren blank en ongeveer 20 jaar oud. De eerste was mager en ongeveer 1.80 m lang. Hij droeg een lichte spijkerbroek en een zwarte jas met capuchon. In zijn lip had hij een piercing. Hij had zwart haar met een lok en reed op een herenfiets. De tweede dader was ongeveer even lang en had een normaal postuur. Hij droeg ook een lichte spijkerbroek en een donkere jas. Op zijn hoofd had hij een gekleurd hiphop-petje. Deze dader reed op een omafiets. Getuigen van de beroving kunnen bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×