Politie zoekt getuigen mishandeling portier

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een portier van een uitgaansgelegenheid aan de Hogewoerd. De man werd rond 03.00 uur door twee Leidenaars van 20 en 21 jaar met een afgebroken glas in zijn achterhoofd gestoken. Toen hij vervolgens op de grond viel, werd hij door hen getrapt en geslagen. De portier liep onder andere verschillende kneuzingen op en is een paar tanden kwijt. Hij moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen. De twee mannen gingen tot de mishandeling over, nadat de portier hen vanwege een ruzie de uitgaansgelegenheid uit had gezet. Ze zijn aangehouden. Getuigen van de mishandeling kunnen bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×