Kriebels of jeuk? Met deze campagne gaat Leiden op zoek naar mensen die politiek willen worden. (Foto: Chris de Waard).

Sleutelfiguren voor de Sleutelstad gezocht

Onder het motto ‘Kriebels of jeuk?’ is de gemeente samen met de Leidse politieke partijen op zoek naar inwoners, die actief willen worden in de lokale politiek. Zoals ook regelmatig aan de reacties op deze site te zien is, hebben veel mensen wel een mening over wat wel of niet goed is voor hun stad. Mochten de handen jeuken om bepaalde zaken nou eens aan te pakken, kijk dan op de website www.sleutelfigurengezocht.nl voor meer info. De gemeenteraadsverkiezingen worden in maart volgend jaar gehouden.

Audiofragement: Gisteravond gaven D66-raadslid Jeffrey van Haaster en communicatieadviseur Ceryl de Heer van de Leidse griffie de aftrap van de campagne.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×