Reünie Agnes College in het teken van sloop schoolgebouw

Over een maand, aanstaande 25 mei, wordt er een reünie georganiseerd voor oud-leerlingen van het Agnes College. De reünie zal in het teken staan van de geplande sloop van het gebouw aan de Eijmerspoelstraat. Dit grote tochtige gebouw waar het Agnes College in gevestigd was, zal tegen de vlakte gaan. Op de plek van het schoolgebouw zullen woningen worden gebouwd.

Het Agnes College, ooit begonnen als meisjesschool, staat nu bekend onder de naam Bonaventuracollege Mariënpoelstraat. In het gebouw van deze school zal de reünie plaatsvinden. Het begint om 15:00 uur en eindigt om 23:00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kan er geluisterd worden naar oude Agnes schoolbandjes. Er is genoeg ruimte om nostalgische herinneringen ophalen aan die mooie middelbareschooltijd. Om het feest helemaal compleet te maken, is er een fotograaf aanwezig om oude klassenfoto’s opnieuw te maken.

Inschrijven kan op www.agnesfestival.nl. Het is misschien wel de laatste keer dat er afscheid kan genomen van het oude gebouw aan de Eijmerspoelstraat. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×