Vakantieprogramma Oudheden

Tijdens de vakantie is er bij het Rijksmuseum van Oudheden van alles te doen. Vanaf morgen tot en met zondag 12 mei, hanteert het museum een uitgebreid vakantieprogramma. Kinderen kunnen mummiekist-puzzels en Egyptische kleurplaten maken, knutselen en schilderen. Ook kunnen ze terecht in de kindertentoonstelling `Het Egypte van Hollywood KIDS’, of het museum verkennen met een kleuterspeurtocht, een route boekje of de audio-tour die is ingesproken door Ewout Genemans (bekend van Willem Wever en Museumbende). Ook voor volwassenen heeft het museum veel in petto. De museumrestauratoren zijn dagelijks aan het werk in de tentoonstelling `Mummiekisten van de Amon-priesters’. De actuele werktijden staan op www.rmo.nl. Deze zondag om 14.00 uur is er een gratis rondleiding door conservator Lucas Petit over de nieuwe afdeling Nederlanders en het oude Nabije Oosten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de kassa.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×