Nog één dag Happietaria

Goededoelenrestaurant Happietaria sluit na vanavond weer haar deuren. Daarmee heeft het restaurant in het voormalige pand van ’t Spoortje aan de Bernhardstraat precies drie weken gedraaid. Dit is precies volgens planning – Happietaria is altijd een tijdelijk project. Wat de opbrengst is van het restaurant wil men nog niet zeggen, maar het aantal bezoekers was soms wel boven verwachting. Het streefbedrag was €30.000,-. Het geld gaat uiteindelijk naar een water- en sanitatieproject in Afghanistan. Mocht u de kas nog willen spekken: er is nog plek in het restaurant vanavond. Reserveren kan op de site van het restaurant.

Audiofragment: Sebastiaan van der Lubben interviewde drie weken geleden twee organisatoren van Happietaria.

Happietaria is een project van de vier christelijke studentenvereniging in Leiden – NSL, Panoplia, Gomarus en Ichthus – wat jaarlijks wordt georganiseerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×