Nacht van de Fooi: uitgaan met een doel

Op 1 juni staat het uitgaansleven in Leiden in het teken van liefdadigheid. Dan vindt namelijk de Nacht van de fooi plaats. In die nacht gaat alle fooi die in deelnemende uitgaansgelegenheden wordt gegeven, naar diverse kleinschalige goede doelen. Impulsis, ondersteuner van particuliere initiatieven doet daar nog een schepje bovenop, het verdubbelt namelijk de opbrengst. Deelnemende kroegen zijn onder andere NEXT, Schommelen en La Cubanita. In sommige kroegen zullen ook optredens plaats vinden, een lijst van alle kroegen is te vinden op www.nachtvandefooi.nl.

De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Mama Alice, Stichting Afri-Can Trust, Stichting BOKO Africa Foundation, Stichting Sypo en indien de opbrengst het toelaat Stichting Balaak!

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×