Verdachten aangehouden na verkoop gestolen fiets

De politie heeft maandag 6 mei even na 3.30 uur een 33-jarige Leidenaar en een 22-jarige man uit Zaandam aangehouden na de verkoop van een gestolen fiets.

Agenten zagen dat de Leidenaar, een bekende van de politie, op het Stationsplein de fiets overhandigde aan de Zaandammer. De Zaandammer maakte een proefrit waarna geld werd overhandigd aan de Leidenaar. De agenten vermoedde de verkoop van de fiets en hebben de verdachten staande gehouden voor een controle. De Zaandammer bekende uiteindelijk de fiets voor acht euro te hebben gekocht van de ander waarna beiden werden aangehouden. Bij de Leidenaar werd een kniptang aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×